Ik ben al heel lang lid van het beach boot camp team, maar een deel van mij vindt het jammer dat ik er niet meer bij kan zijn omdat ik de komende 2 jaar ga reizen.

De dingen waar ik het meest van genoten heb tijdens mijn tijd bij bootcamp zijn de uitdagende en gevarieerde workouts, geloof me Steve vindt elke spier in je lichaam! en dan is er nog de gastvrije groep locals, het is geweldig om zoveel verschillende mensen uit het zuiden van het eiland te hebben ontmoet en ik heb meer dan 12 jaar op Tenerife gewoond dus het was geweldig om een hele nieuwe groep mensen te ontmoeten, en natuurlijk Steve, de training is zwaar maar je voelt je nooit voorbij je individuele grenzen geduwd.

Een van de dingen die me opviel toen ik een paar jaar geleden voor het eerst begon met het bootcamp voor de bewoners, was een van de motto's van Steve... "lichaamsbeweging betaalbaar maken voor iedereen". Voor slechts 65 euro voor 6 weken training, 3 sessies op het strand en 2 fitnesssessies per week betaal je een geweldige prijs en gedurende de hele uren per dag richt Steve zich op het bieden van een geweldig trainingsprogramma dat geschikt is voor iedereen, als je een newbie bent krijg je minder herhalingen van elke oefening... nou ja voor even en de sessies worden steeds moeilijker naarmate de week verstrijkt.

Bootcamp Assault Course

Dus om te proberen onze conditie op peil te houden, besloten we na een leuke vakantie van 2 maanden (lol) om het volgende te proberen persoonlijke trainingIn Griekenland dachten we dat als we voor persoonlijke trainingssessies betaalden, we er zeker bij zouden zijn. Ik moet zeggen dat de fitnessruimte erg goed was uitgerust, en gelukkig veel apparatuur die we herkenden van onze Bootcamp-sessies in Tenerife.

We begonnen met een proefsessie van 30 minuten, die erg leuk, uitdagend en afwisselend was, dus we wilden ons heel graag aanmelden bij de eigenaar van de sportschool voor een aantal persoonlijke trainingssessies, 3 dagen per week. We kwamen opgewonden aan voor onze eerste sessie en waren verbaasd dat de warming-up bestond uit 10 minuten lang in een kleine cirkel rennen... Toen waren we nog minder aangenaam verrast toen we ontdekten dat onze persoonlijke trainingssessie voor die dag een groepssessie in het Grieks was, onze andere sessies waren grotendeels gericht op het trainen met gewichten en leken erop gericht ons zo snel mogelijk tot het uiterste te drijven om de sessies vroegtijdig te beëindigen.

Wat hebben we hiervan geleerd? We hebben geleerd dat het feit dat we een grote som geld hadden betaald, niet betekende dat we zouden gaan trainen als we het niet leuk vonden. We hebben ook geleerd dat je heel specifiek moet zijn over de doelen van je persoonlijke trainingssessies.

Bovenal hebben we geleerd hoe geweldig de prijs-kwaliteitverhouding was van de training die we van Steve hadden gekregen op Tenerife. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, sluit je dan aan bij de groep van vriendelijke bewoners op het strand van La Pinta, of als je niet op zoek bent naar een groepsles, overweeg dan personal training met Steve. Sommige van zijn sessies zijn zwaar, gevarieerd en precies afgestemd op jouw behoeften.