Kuntosaliharjoittelu tai kaikenlainen liikunta on erittäin hyödyllistä terveydellesi. Olipa kyse sitten harjoittelusta suurissa/pienissä ryhmissä tai henkilökohtaisesta harjoittelusta. Näillä molemmilla on merkittäviä etuja ja hyötyjä. Nyt olemme muuttuvassa maailmassa, ja henkilökohtaisen verkkokoulutuksen ilmaantuminen voi olla tie eteenpäin.

Ryhmäliikuntatunnit

Suuressa ryhmässä harjoittelu on monille ihmisille täydellinen vaihtoehto, sillä se antaa heille draivia ja motivaatiota, jota heillä ei normaalisti olisi. Toiset harjoittelevat mielellään myös ystäväporukan kanssa, mikä auttaa heitä pakottamaan heidät paikalle. Kun harjoitukset käyvät vaikeiksi, ystävien läsnäolo ympärillä estää sinua lopettamasta niin helposti. Valitettavasti tämä voi toimia myös toisinpäin. Jotkut pitävät ajatuksesta, että he voivat "piiloutua" isommassa kuntosalissa, kun ohjaaja ei näe heitä. Nykyisen Coronavirus-tilanteen vuoksi ryhmätunnit ovat ilmeisesti kiellettyjä vielä jonkin aikaa.

Personal Training

Henkilökohtainen koulutus

Henkilökohtaisen harjoittelun ainutlaatuisena etuna on, että se räätälöidään juuri sinulle. Nykyisestä kuntotasostasi tai kyvyistäsi riippumatta voit aloittaa juuri siinä vaiheessa kuin haluat. Jokainen tunti on suunniteltu siten, että saavutat juuri ne tulokset, joita etsit ja joista sovit valmentajasi kanssa alussa. Valmentaja tietää, mitä voit ja mitä et voi tehdä kunkin harjoitustyypin osalta, ja voi mukauttaa sen mukaisesti. Voit myös keskittyä siihen harjoittelutyyppiin, josta nautit eniten. Jos esimerkiksi pidät enemmän korkean intensiteetin harjoittelusta, kuten pehmopainoharjoittelusta (potkunyrkkeilystä) kuin raskaasta painonnostosta, harjoittelusuunnitelmasi keskittyy siihen.

Personal Trainingin edut

Henkilökohtaisen harjoittelun ehkä suurin etu on se, ettei ole mitään piilopaikkaa!!! Et voi hiipiä luokan perälle ja tehdä 3 burpeeta, vaikka piti tehdä 10. Kouluttaja seisoo suoraan yläpuolellasi ja laskee sinun tahdissasi, jotta pääset 10:een. Jossain vaiheessa me kaikki tarvitsemme tätä suoraa motivaatiota, sillä meillä kaikilla voi olla kiusaus huijata itseämme hieman, jos pääsemme pälkähästä.

Online Personal Training

Tällä hetkellä koko maailma sellaisena kuin me sen tunnemme on muuttumassa. Erityisesti terveys- ja kuntomarkkinoilla. Meillä ei ole lähitulevaisuudessa lupa pitää suuria ryhmäliikuntatunteja. Kaikilla ei ole lähistöllä paikallista kuntosalia tai tietoa kouluttaa itseään kotona. Tässä kohtaa online-personal training -markkinat ovat nousemassa esiin. Joku, jonka kanssa voit puhua suoraan mukavasti omassa kodissasi. Verkkoalustojen, kuten FaceTimen, WhatsApp-videopuheluiden ja Facebook-videopuheluiden, kautta voimme puhua suoraan ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Kerro valmentajallesi, mitä haluat saavuttaa, ja hän kokoaa sinulle sopivan ohjelman. Sinulla on täysi kontrolli siitä, kuinka monta istuntoa haluat viikoittain, mitä pystyt tekemään ja kuinka paljon sinulla on varaa kuluttaa.

Personal Training

Jos olet kiinnostunut lisätietoa online-henkilökohtaisesta harjoittelusta, ota meihin yhteyttä nyt, jotta voimme keskustella ilman velvoitteita.